2014. október 03.
Fedezze fel az RFID plasztik kártyák világát!

Az utóbbi években egyre népszerűbbek az érintés nélküli RFID kártyák, hiszen számos olyan pozitív tulajdonsággal rendelkeznek, ami miatt érdemes őket használatba venni. Ha egy ideje már fontolgatja, hogy gyorsabbá, biztonságosabbá és kényelmesebbé teszi cégén, klubján belül a beléptetést, akkor mindenképp érdemes megismernie ezeket a kártyákat. Cégünk által gyorsan és kedvező feltételek mellett pedig be is szerezheti őket.

Az RFID plasztik kártya esetében az azonosításhoz nem kell a kártyát az olvasóba tenni. Elég csupán pár centiméterre megközelíteni az olvasó fejet, majd máris megtörténik a kommunikáció. Ebből következik, hogy nincs fizikai érintkezés, gyorsabb az azonosítás mint valaha, sőt nem kell plusz élőerő sem. Cégünk esetében az RFID plasztik kártyák ISO kártyaformátumban készülnek. A kommunikációért felel őselektronika az előlap és a hátlap között helyezkedik el. Védve van így minden káros fizikai hatástól.

Az RFID plasztik kártyák fontos ismérve a maximális távolság. Ez az a távolság, amelyen belül a kártya aktiválása és olvasása még megtörténhet. Mi olyan kártyát készítünk Önnek, amilyet csak szeretne, így akár több méterről is azonosíthat, ha arra van szükség. Meg kell említenünk azt is, hogy az olvasórendszerek egyidejűleg, párhuzamosan képesek több kártyát is leolvasni, sőt mi több egy kártya több funkciót is képes egyidejűleg ellátni. Arra használhatja tehát RFID plasztik kártyáját, amire csak szeretné!

Az RFID plasztik kártya, mely használható úgy mint igazolványkártya, beléptető kártya, kulcs kártya, de tömegközlekedéshez, rendezvények készpénz mentes fizetési rendszereihez is alkalmazható, általunk rendkívül magas minőség és igazán kedvező feltételek mellett érhető el. Adja le rendelését még ma, modernizáljon könnyedén!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs