2017. március 03.
Esti gimnázium Budapest

A karriersuli.hu weboldalon egy megbízható esti gimnáziummal találkozhat, amely lehetővé teszi a felnőttek számára a gimnáziumi tanulmányokat és az érettségit is. Tanulóink nagyon magas arányban sikeres érettségit tesznek esti tagozaton. Erre akkor van szükség, ha valaki nem járt gimnáziumba, viszont szeretne egy karriert felépíteni, munkája miatt pedig nem engedheti meg magának, hogy nappali gimnáziumba járhasson. Bővebben erről weboldalunkon olvashat.

Esti gimnázium Budapest közelében elérhető csakis a karriersuli.hu weboldalon tud ide jelentkezni, és ha ide kattint, akkor már le is adhatja jelentkezési lapját. Tantestületünk minden tagja szakképzett, tapasztalt és jól felkészült, ezért ha átfogó oktatás részese szeretne lenni, akkor nálunk jelentkezzen. Itt megszerezheti azokat a vizsga tapasztalatokat és a tudást ami egy sikeres érettségi vizsgához és egy új karrier megkezdéséhez szükséges lehet. A jelentkezési lapon meg kell adnia nekünk nevét, életkorát, e-mail címét, telefonszámát, illetve azt, hogy eddig hány osztályt végzett el és hogy melyik tagiskolába szeretne járni. Az oktatás végén arra is lehetősége lesz, hogy felnőttként leérettségizzen.

Amennyiben többet is szeretne megtudni budapesti esti gimnáziumunkról, akkor kövesse Facebook oldalunkat, vagy bátran látogassa fel weboldalunkat a karriersuli.hu-t, hiszen itt megtalálja majd az oktatás teljes menetének leírását, valamint az érettségiről is tudhat meg új információkat. Ha bármi kérdés merülne fel az esti gimnáziumunkkal kapcsolatban, akkor arra is van lehetősége, hogy ezeket feltegye nekünk, ehhez mindössze küldenie kell egy e-mailt a karriersuli@gmail.com e-mail címre, vagy tárcsázza a +36 30 906 6885 telefonszámot és mi a lehető leghamarabb felvesszük majd önnel a kapcsolatot, hogy válaszolni tudjunk kérdéseire. Weboldalunkon akár már le is adhatja jelentkezési lapját.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs