2017. október 26.
Érdekességek a rejtelmes Tunéziáról

Rengeteg ember azért nem utazik Tunéziába, mert félnek a terrortámadásoktól. Lehetetlen, hogy a nyaralás során megsérüljön a támadások miatt, garantált, hogy ön is élvezni fogja az országban élő emberek vendégszeretetét. Tunézia érdekességeit felfedezni felejthetetlen és csodálatos emlék marad.

Ha Afrika valamely részét szeretné felfedezni, akkor ajánlott Tunéziát választani. Az országban megismerhető kultúra, ételek, a lakosság gondolkodása, valamint a táj nagymértékben különbözik attól, amit mi megszoktunk. A nyaralás néhány napját érdemes a Földközi- tenger partján tölteni, mert biztos, hogy ezt a család minden tagja élvezni fogja. Yasmine Hammametben ajánlott tengerparti pihenést eltölteni, mivel ezen a helyen a víz a legtisztább, és a part puha, homokos. Tudni kell, hogy Tunéziában a tengervíz nem a júniusi, júliusi, augusztusi hónapokban a legkellemesebb, mert október végére éri el a 23-24 fokot. Elmondható, hogy az ország gyerekbarát, mivel minden városban megtalálható a vidámpark.

A nyaralás egyik napját töltse a Friguia Állatkertbe, mert itt nemcsak a szokásos állatokat figyelheti meg, hanem lehetősége van tevegelésre, valamint a fókával képit készíteni. Az emberek szerint nincs ahhoz fogható, amikor ország macskaköves utcán sétálhatunk, vagy amikor a hegy tetején mentolos teát kortyolgathatunk. Sidi Bou Said nevű városban található egy népszerű étterem, melynek neve Pirat, itt különleges halételeket kóstolhat meg. Ha teát, kávét szeretne elfogyasztani kellemes környezetben, akkor válassza a Cafe des Delices nevű helyet, mert a kilátást gyönyörű. A kirándulás során megéri nézelődni a bazárokban, piacokon, mert a porcelánoktól kezdve, egészen az édességekig bármit megvásárolhat ezeken a helyeken.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs