2018. május 01.
Első osztályú minőség, megfizethető áron!

Talán mára már egyre jobban tudatosul az emberekben, hogy mennyire fontos az, hogy oda figyeljünk az egészségünkre és, hogy megóvjuk azt. Cleaneco Mosógél 4,5 liter nagyon kedvező áron megvásárolható a www.cleaneco.hu weboldalára kattintva.

[wp_ad_camp_1]

A 4,5l-es vegyszer csillogóvá teszi ruháit! Amennyiben Ön is szeretné saját, illetve a családja egészségét megóvni, akkor válassza a Cleaneco termékeket. A honlapunkon megtekintheti a teljes terméklistát, melyben házi és ipari felhasználásra is megtalálja a tökéletes termékeket. Az általunk készített termékek a legkorszerűbb technológia felhasználása által készülnek. A Cleaneco termékek 100%-ban természetesek és napenergia felhasználása által állítjuk elő. A vállaltunk legfőbb célja, hogy első osztályú minőségi terméket kínáljon, igényes csomagolásban, elérhető áron. A mosógél akár 90 mosáshoz is elegendő lehet, hiszen 4,5-5 kg ruhához csak 50 ml-re lesz szüksége. A koncentrátum felhasználható gépi és kézi mosásnál is, amely alkalmazásával garantáltan elérjük a várt eredményeket.

Kiválóan alkalmazható fehér és színes ruháknál is, mivel az alapanyagok között megtaláljuk a pálmaolajt és a cukortenzidet is. Ezeknek az alapanyagoknak köszönhetjük a garantáltan tiszta ruhákat, melyek mesterséges adalékanyagtól mentesek maradnak. Így nem kell tartanunk az allergénektől és a színezékektől. A termékeink nem tartalmaznak irritatív anyagokat sem, így a legkisebbek ruháinál is nyugodtan alkalmazhatjuk a Cleaneco termékeket. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést keressen fel bennünket a weboldalunkon, illetve a +36 1 920 1113-as telefonszámon. Bővebb információért e-mailt is írhat az office@cleaneco.hu címre. Tegyen Ön is a családja és a környezete érdekében. Forduljon hozzánk bizalommal és védjük együtt a zöldet!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs