2014. szeptember 13.
Előzze meg a lehallgatást, védje ki a támadást!

A rohamosan fejlődő technikával egyre inkább kezdenek elterjedni az egészen apró poloskák, a lehallgatásnak egy olyan szintje hódít teret magának, melyet szakemberek nélkül aligha lehet kivédeni. Be kell látni, hogy az információ folyamatosan áramlik és ha nem akarjuk, hogy a konkurencia olyan dolgokat tudjon meg, amit nem szabadna idő előtt megtudnia, akkor a legjobb, ha cselekszik, avagy belátja a lehallgatás elleni védelem fontosságát.

A lehallgatás sajnos vagy sem, de az erőltetett piaci helyzet következtében egyre inkább bevett verseny stratégia, még akkor is, ha ez illegális. Nehéz lépést tartani, nehéz felül maradni, amikor az élet minden területén rendkívüli versenyre kell felkészülni. Sokan épp ezért választják a lehallgatás etikátlan módszerét. Ha Ön még csak véletlenül sem akar kockáztatni, ha azt akarja, hogy üzleti titkai titkok is maradjanak, akkor a legjobb amit tehet, hogy védelmet kér. Csapatunk ebben az esetben készséggel áll rendelkezésére.

A lehallgatás elleni védelem érdekében kifejlesztettünk egy speciális csomagot. A csomag tartalmazza a  kémprogram mentesítést, a külső- és belső védelmet, továbbá a fizikai védelmet is. Ha mellettünk dönt, nem kell attól tartania, hogy kéretlen szemek olvassák az e-mail üzeneteit, hogy sunyi fülek hallgatják le a telefonon folytatott beszélgetéseit, hogy vállalatába olyan ember épül be, aki a konkurencia számára továbbítja az megszerzett információ morzsákat. A legjobb szakember gárdával és igényes technikai háttérrel megfelelő védelmet tudunk kínálni, mind a megelőzés, mind az elhárítás során.

Az Elektronika Vonala Vagyonvédelem a legjobb megoldás, ha nem akar a lehallgatás miatt hátul maradni, ha nem akarja, hogy versenytársai gyengeségét kihasználva jelentős üzleti előnyre tegyenek szert. Keresse fel honlapunkat a bővebb információk érdekében és kérjen ajánlatot akár már most!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs