2014. január 10.
Előzze meg a bajt, válassza a pénzügyi átvilágítást!

Ha Ön se mozog otthonosan a könyvelés világában, de azt akarja, hogy vállalata működése zökkenőmentes legyen, ha nem érti, vagy nem látja át cégének adó és pénzügyi helyzetét, akkor bízza profikra a dolgot. Megbízható és több éves tapasztalattal rendelkező szegedi irodánk a pénzügyi átvilágítás által teljesen átvilágítja cége működését, feltárjuk az esetleges hibákat, javaslatot teszünk a megoldásokra. Keressen fel minket bizalommal és vezesse cégét olyan hatékonyan, mint még soha!

Annak érdekében, hogy egy adott vállalat vezetője megfelelő döntést hozzon természetesen a legtöbb esetben be kell vonnia mást is kollégáin, alkalmazottain kívül. Az ugyanis elmondható, hogy sok esetben a főnök alatt álló személy nem meri elmondani a saját véleményét, fél őszinte tanácsot adni, nehogy kihívja főnöke haragját, veszélyeztesse állását. Pontosan ezért javasolt a vezető pozícióban lévő embereknek a független szakemberek véleménye! A biztos megoldás, a profi tanácsadás, az igazi segítség érdekében így a pénzügyi átvilágítás szolgáltatás terén csapatunk készséggel áll rendelkezésére!

Amennyiben mellettünk teszi le a voksát a fölösleges kockázatok ki lesznek zárva a pénzügyi átvilágítás megtörténte után. Az adózási és pénzügyi átvilágítás épp olyan, mint egy éves egészségügyi ellenőrzés, avagy megelőzhető vele a baj, így ha egyszer csak a NAV kopogtat az ajtaján, akkor Önnek nem lesz félni valója, nyugodt lelkiismerettel fogadhatja az ellenőrt.

A pénzügyi átvilágítás a mindennapi tranzakciók átvizsgálásán át, a tételes ellenőrzésig adott Az Eu-Tax Kft. által, avagy mi vállaljuk az összes feladatot! Ránk mindig számíthat, hiszen egy esetleges adóellenőrzés alatt villámgyors és hatékony, de pontos vizsgálatot végzünk, majd azonnal megoldási javaslattal élünk megbízónk felé, sőt minden javaslatunkért vállaljuk a felelősséget is!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs