2018. február 24.
Elképesztő arcformáló eszközök

Mindenki számára ismert az a mondás, hogy a szépségért meg kell szenvedni, viszont a tűsarkuk, a szoros ruhák és kényelmetlen frizurák elég fájdalmat okoznak ahhoz, hogy ennél tovább ne menjenek el, viszont vannak olyan nők is, akik valóban fájdalmas eszközökhöz és beavatkozásokhoz folyamodnak annak érdekében, hogy átalakítsák, szebbé formálják testüket és arcukat. Az interneten több olyan eszköz is kapható, amivel ezt el lehet érni, viszont ezek már valóban bizarrak és fájdalmasak is.

[wp_ad_camp_1]

Kaphatóak az interneten például olyan szoros maszkok, amelyek állítólag képesek kisimítani a ráncokat és megakadályozza az esetlegesen képződő barázdákat. Ez persze nevetséges és teljesen fölösleges is, hiszen a maszk nem használ. Vannak olyan száj körüli maszkok is, amely eltünteti a mélyedéseket, amelyek borzasztóan kényelmetlenek, és nem utolsó sorban hatástalanok is. Az interneten emellett még olyan orrcsipeszt is lehet kapni, ami elvileg megváltoztatja az orr formáját, viszont ebben szörnyen nehéz lélegezni, ráadásul hatástalan is, és az sem kizárt, hogy a használata után sebhelyek maradnak az orron.

Kaphatóak már műanyag szájak is, amikkel lehet tornáztatni a szájat, pont úgy, ahogyan az izmokat. Ettől állítólag simább és feszesebb is lesz a bőr, és fogyasztani is képes lenne, ha mindez igaz lenne, de műanyag száj is, mint az összes többi ilyen eszköz, hatástalan. Léteznek olyan kötések is, amelyek arra szolgálnak, hogy eltávolítsák az állon levő gödröcskét. Végül pedig érdemes megemlíteni azokat a szemüvegnek tűnő darabokat is, amik a lelógó szemhéjat varázsolják feszesebbé és néhány hölgy valóban bedől annak, hogy az eszköztől kevésbé tűnnek megereszkedettnek a szemhéjai. Valójában egyik ilyen trükknek és eszköznek sem szabadna bedőlni, hiszen haszontalanok, ráadásul fájdalmasak is.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs