2013. január 13.
Egy várva-várt vízitúra, avagy Szigetköz

A Fodor család évről-évre megtervezi azokat a vízitúrákat, melyek eddig minden résztvevőt levettek a lábukról, hiszen mi mindig odafigyelünk még a legapróbb részletekre is, hogy a túra egy hosszú évek múltán is emlékezetes élmény legyen. Ahhoz, hogy az érdeklődők ebben az évben is a legjobbat kapják tőlünk végeztünk egy kis közvélemény-kutatást, hogy hová is szeretnének a legtöbben elmenni egy jó kis túrára. Ezek alapján a Szigetköz volt az, amit szinte mindenki szeretne látni, így az idei országjáró program célpontja tehát a Szigetköz lett.

[wp_ad_camp_1]

Szigetköz Magyarország legnagyobb szigete ként van nyilvántartva, Kisalföldön található, pontosabban a Győri-medencénél, amit a Duna és Mosoni-Duna határol. Változatos élőhelyének köszönhetően csodálatos tájat nyújt a látogatók számára, mind növényzeti, mind pedig zoológia szempontból. Aki szereti az érdekes és élményekben gazdag vízitúrákat, annak nem szabad kihagynia a Szigetköz programot sem, hiszen rengeteg látnivalóban lesz része, biztosan remekül fog szórakozni.

A Fodor család szeretettel vár minden érdeklődőt, aki életvidám, aki szereti a valóban szórakoztató programokat, az igazi eseménydús kirándulásokat, a családias hangulatot és a sok nevetést, ugyanis a Szigetköz vízitúra is olyan lesz, mint eddigi túránk, azaz sokat nevetünk, szórakozunk és emellett közelebb kerülhetünk egy kicsit a természethez is, hiszen nincs is szebb, mint a vízről megcsodálni a tájat, különösen ha egy olyan szép szigetről van szó, mint jelenleg a Szigetköz.

Látogasson el Ön is internetes oldalunkra és ismerje meg a Szigetköz adta lehetőségeket, a program részletes változatát és jelentkezzen minél hamarabb, nehogy lemaradjon erről a páratlan élményről! Ne feledje, a vízitúrák legjobbika, a Szigetköz várja Önt is!

Forrás: Szigetköz


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs