2014. április 30.
Duguláselhárítás vegyszerek használata nélkül!

Egyre többen tudatosan kerülik a vegyszereket az élet legtöbb terén, ami természetesen nagyon helyes dolog, hiszen minél kevesebb a vegyszer, annál jobb! Egy makacs dugulás megszüntetése során sem kell azonnal kémiai szereket alkalmazod, hiszen a legjobb megoldás itt is sokszor természetes alapanyagú.

A duguláselhárítás sűrített levegő által egy olyan remek, vegyszermentes eljárás, ahol egyáltalán nincs szükség semmilyen mesterséges szerre. A sűrített levegővel történő dugulás kezelés számos pozitívummal jár. A módszer legnagyobb előnye, hogy általa a vegyszerek, a környezetre és a lefolyóra káros anyagok végre kiiktathatóak.

A sűrített levegős duguláselhárítás kétféleképp is lehetséges. Választhatod az üzletekben kapható gyári aerosolos kiszerelésű megoldást, vagy a felpumpálható szereket. Mind a két esetben az a lényeg, hogy az adott flakonban, vagy pumpában nyomás jön létre, mely által gyorsan megszüntethető egy-egy kisebb dugulás.

A duguláselhárítás során a sűrített levegő használata igazán egyszerű, csak annyit kell tenned, hogy a pumpa fejét az eldugult lefolyóra helyezed, majd akár egyetlen gombnyomással végezhetsz is duguláselhárítással. Ha nincs sikered, a dugulás mélyen rejtőzik, akkor viszont hívd csapatunkat!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs