2015. augusztus 01.
Duguláselhárítás bontás és kosz nélkül

Háztartásunkban megelőzhetjük a lefolyó- és WC-dugulásokat, ha megfelelően használjuk. Minden lefolyónál szűrőt kell alkalmazni, és nem szabad mindenféle zsíros és vegyszeres folyadékot beleönteni. A WC-be sem szabad semmi oda nem valót beledobnunk, és mindig bőséges vízmennyiséggel kell leöblítenünk. Ha nem figyelünk oda a lefolyóink és WC-nk megfelelő használatára, akkor azok egy idő után biztosan el fognak dugulni.

A duguláselhárítás szerencsére mindenki számára elérhető szolgáltatás, főleg a fővárosban. A dugulás elhárítás a XVII. kerület lakóinak a legegyszerűbb, mert kiváló szakemberek állnak a rendelkezésükre, akik a dugulaselharitas-xvii-kerulet.hu internetes oldalon keresztül érhetőek el. Ha eldugul valami a fürdőszobában vagy a konyhában, akkor az nem tűr halasztást. Ha halogatjuk a probléma elhárítását, akkor nagy kárt okozhatunk vele.

Lehetőségünk van megpróbálni otthon, sajt kezűleg elhárítani a bajt, arra viszont különösen ügyelnünk kell, hogy egyszerre ne öntsünk többféle vegyszert a lefolyóba, mert azzal nagy kárt okozhatunk. A duguláselhárításhoz mindig a legjobb megoldás, ha szakember segítségét vesszük igénybe, mert neki megvannak a megfelelő eszközei hozzá. Először is rendelkezik olyan kamerával, amivel képes feltérképezni a dugulás pontos helyét és mértékét, és azt is, hogy hol vannak egyéb szűkületek.

Attól függően, hogy hol keletkezett a dugulás és mekkora, más és más eszköz segítségével lehet azt elhárítani. A szakemberek minden szükséges eszközzel rendelkeznek, és úgy képesek elvégezni a duguláselhárítást, hogy közben nem rongálják meg sem a lefolyót, sem a WC-t, sem a kádat, sem a mosogatót vagy a mosdót. Amikor befejezték a duguláselhárítást, akkor teljesen átmossák a rendszert, hogy a közeljövőben ne fordulhasson elő újabb dugulás, és rendet hagynak maguk után.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs