2017. augusztus 15.
Desigual a lifestyleshop.hu oldalán

Sokak számára ismerős lehet az az érzés, amikor kinyitják a ruhás szekrény ajtaját és úgy érezik, hogy fel kell újítani a ruhatárat. A divat és az aktuális trendek folyamatosan változnak és szükség van az újításokra.

[wp_ad_camp_1]

Desigual a lifestyleshop.hu oldalán. Az online webáruházak egyre népszerűbbek világszerte és sokszor nagyon előnyös az internetes vásárlás. Nincs más dolgunk, mint kiválasztani egy terméket és néhány kattintás és már kész is. A Desigual márka története Spanyolországhoz, pontosabban Barcelonához köthető. Itt jött létre a márka néhány évvel ezelőtt és vált egyre népszerűbbé a világ minden táján.

A Spanyolországra jellemző vidám életstílus, a tengerparti hangulat és a színes mindennapok szolgáltak kiindulópontként a márka megalakulásánál. A Desigual által tervezett darabok egy színes, játékos, vidám hangulatot tárnak elénk és minden egyedi darab egyfajta műalkotásként is tekinthető. Gyakran használnak úgynevezett fröccsentet technikát és a gazdag színkavalkád, illetve az aszimmetrikus formák nagyon gyakran megjelennek a ruhadarabokon, lábbeliken és különféle kiegészítőkön.

Fontos szempont, hogy az általunk viselt ruhadarabok valamilyen formában képviseljék személyiségünket, stílusunkat. Bátran bővítsük a ruhatárunkat kicsit extrém, színes, vidám darabokkal. A termékkészlet folyamatosan bővül és jelenleg a LifeStyleShop webáruházban több mint 200 termék közül válogathat az ide látogató. Nagyon fontos szempont a kényelem és a jó minőség, ami a Desigualnál garantált.

Ne habozzon és látogasson e a www.lifestyleshop.hu weboldalra és válasszon egy egyedi darabot a Desigual termékkínálatából. Abban az esetben, ha bármilyen kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, tárcsázza a + 36 30 231 4483-as telefonszámot, vagy írjon levelet az info@h3online.hu e-mail címre.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs