2017. szeptember 25.
Daru bérlése kedvező áron!

A daruk használata egy építkezésen szinte elkerülhetetlen, viszont ennek vásárlása költséges, ezért döntsön inkább a bérlés mellett.

[wp_ad_camp_1]

Daru bérlése kedvező áron, a megbízható Konrád Daru Kft.-től. Cégünket a fuvar igények kielégítésére hoztuk létre. Sok éves tapasztalattal és különböző teljesítményű darukkal felszerelt tehergépkocsikkal rendelkezünk, melyek akár a 10 tonna súlyok emelésére is képesek és 30 métere kinyúlásig tudják a rakodást végezni. Minden építkezés rendelkezésére állunk toronydaru üzletágunkkal, az egy nap alatt telepíthető és a munkaterületen önjáró daruinkkal. Ezzel megoldhatja a nehéz-gépei mozgatását, daruzását, illetve a szállítását. Ha kosaras autóra, targoncára, vagy autómentőre lenne szüksége, ezekben a gondokban is állunk ügyfeleink részére, hívjon bennünket és mi a legmagasabb színvonalon fogjuk megoldani minden problémáját. Áraink rendkívül kedvezőek, hisz mi a tavalyi árakon dolgozunk. Daruinkkal üzemcsarnokokban és szabad téren is állunk ügyfeleink rendelkezésére. Képesek vagyunk a megemelt gépet, illetve tárgyat azonnal elszállítani, mivel ezeket rá tudjuk helyezni gépjárműveink platójára. Széles spektrumú járműparkunk számos szállítási tevékenységre alkalmas.

Ügyfeleink igénye szerint válasszuk ki a megfelelő darut. Azért hogy több téren is megkönnyítsük dolgukat, két éve kibővítettük daruzási tevékenységünket, hogy az alacsony belmagasságú, a nem daruzható helyről a daruzási pontig mozgathassuk az eszközöket. Mindezek mellett toronydaruinkat is kiegészítettük, így már 8 különböző toronydaruval állunk rendelkezésére, melyeknek különleges képességük, hogy felépített állapotban is képesek a helyváltoztatásra. Amennyiben Önnek toronydarura, darura, gépszállításra vagy akár csak teherszállításra van szüksége, hívjon bennünket a konraddaruzas.com oldalon található elérhetőségek egyikén, mi megoldjuk szállítási és daruzási gondjait egyszerre.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs