2018. október 24.
Csodatevő hajpakolások házilag

Önnel is előfordult már, hogy hiba használt jobbnál jobb balzsamokat, hajpakolásokat a haja úgy nézet ki, mint egy szénakazal? Amennyiben igen, akkor mi most mutatunk pár tippet, amely garantált eredményt biztosítanak.

A következő pár tipp segítségével garantáltan egészséges és fényes lesz a hajunk. Ajánlott heti rendszerességgel használni őket, vagy legalább azt az egyet, amely legjobba bevált. Ezek a pakolások, melyeket most bemutatunk, azért bizonyulnak nagyon hatásosnak, mivel kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaznak. Így a használatukkal csakis jót érhetünk a hajunkkal. Az egészséges haj érdekében még az is nagyon fontosnak, hogy mit eszünk, hiszen az egészséges haj belülről fakad. Nyáron még nagyobb próbatételnek van kitéve a hajunk, így már mutatjuk is a legjobb módszereket. Az első csodaszérum, amely ebben az időszakban kifejezetten ajánlott, az a banános-mézes pakolás. Ehhez szükségünk lesz egy jó érett banánra, melyhez hozzá adnunk egy deci vizet, illetve 2-3 evőkanál mézet. Majd ezt összekeverjük egy turmixgép segítségével vagy akár egy villával. Mikor teljesen homogéné vált a banán, a méz és a víz, akkor benedvesített hajon egyenletesen eloszlatjuk.

A hajpakolások lényege mindig abban rejlik, hogy melegen tartsuk, ezért mindig érdemes becsavarnunk alufóliával vagy törölközővel becsavarnunk. A következő tipp az extra száraz hajjal rendelkezők számára szól, amely tojásból és mézből készül. Ez a pakolás rendkívül táplálónak bizonyul és, akkor ajánlott kifejezetten, ha tényleg nagyon rossz állapotban van a hajunk. A pakolás elkészítéséhez 1tojássárgájára és 3 evőkanál mézre lesz szükségünk. Azok, aki extra hosszú hajjal rendelkeznek, szükséges lehet a mennyiség megduplázása.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs