2018. november 11.
Bohóc rendelés akár már pár kattintás által

Nem tudja mivel lepje meg a gyermekét de szeretné különlegessé tenni a születésnapját, akkor itt a kihagyhatatlan alaklom, hogy egy életre szóló élménnyel lepje meg. Forduljon hozzánk bizalommal!

Bohóc rendelés akár már otthonról könnyedén. Amennyiben nincs arra ideje, hogy hosszasan szervezze a gyermeke születésnapját, akkor látogasson el a honlapunkra, ahol mindezt a legegyszerűbb módon, otthonról is elvégezheti. A teljes kínálatunkat megtalálja a honlapunkra kattintva, melyben kínálunk lufihajtogatást, zsonglőrködést, bűvészkedést, arcfestést, csillámtetoválás készítését, LED és tűzzsonglőrködést, óriás buborékok készítését és még sok mást. Amennyiben nem szeretne mindenféle önjelölt bohóc áldozatává válni, amely azzal járhat, hogy elkésnek, nem készülnek fel és még az öltözékük is igénytelen, akkor válasszon minket. Ugyanis egy ilyen bohóc sokkal inkább lehet csalódás az ünnepelt számára, mint meglepetés.

Továbbá mi még azt a lehetőséget is felkínáljuk, hogy lány és fiú bohóc közül is választhat, attól függően, hogy milyen igényekkel rendelkezik. A honlapunkat a musor-iroda.hu oldalára kattintva találja, ahol minden bővebb információt megtalál rólunk, többek között a feltüntetett árainkat is melyek bruttóban értendőek. Illetve az áraink az anyagköltséget is tartalmazzák. Egy-egy kiválasztott műsorról minden bővebb információt megtalálhat, mint pl. mennyi ideig tart, stb. Keressen fel bennünket a honlapunkon, ahol kérhet ajánlatot, illetve elérhetőek vagyunk még a következő telefonszámon: 70/255-1999. Vagy írhat még nekünk a repertoar@musor-iroda.hu e-mail címre. Várjuk szeretettel minden kedves érdeklődőnket. Rendelje meg most egyik bohócunkat és lepje meg gyermekét egy feledhetetlen élménnyel.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs