2020. június 30.
BMW alkatrészek alvázszám alapján is

A Bayerische Motoren Werke AG, közismert nevén BMW, egy német multinacionális vállalat, amely luxusautókat és motorkerékpárokat gyárt. A céget 1916-ban alapították repülőgépmotorok gyártójaként, ezeket a motorokat  1917 és 1918 között, majd 1933 és 1945 között gyártották. Manapság ez az egyik legkedveltebb autómárka.

BMW alkatrészek alvázszám alapján is megrendelhetők az alkatreszek.hu weboldalon tehát ne habozzon, nézzen be hozzánk még ma, ha önnek is BMW alkatrészre lenne szüksége, mert akár alvázszám alapján is megtalálhatja a keresett alkatrészt, így a kutatás sokkal gyorsabb lesz és azonnal megtalálhatja amit keres. A gépjárműveket a BMW, a Mini és a Rolls-Royce márkanéven, a motorkerékpárokat pedig a BMW Motorrad márkanéven forgalmazzák. 2015-ben a BMW volt a világ tizenkettedik legnagyobb gépjárműgyártója, 2.279.503 járművel. A BMW székhelye Münchenben található, és gépjárműveket gyártanak még Németországban, Brazíliában, Kínában, Indiában, Dél-Afrikában, az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban és Mexikóban is.

A logó jelenlegi formáját 2020-ban vezették be, eltávolítva a logó megjelenítésénél használt 3D effektusokat, és eltávolítva a fekete körvonalat is. A logót a BMW márkanevében fogják használni, de a járműveken nem. Amennyiben még ennél is többet tudna meg a BMW-ről és megtekintené az alkatrészek árait, mindenképpen kattintson az alkatreszek.hu weboldalra és itt megtalálhatja a teljes alkatrész kínálatot is méghozzá a leggyorsabb házhozszállítással. Weboldalunkra kattintva mindent megtudhat majd a rendelésről is. Ha bármi kérdése lenne a BMW alkatrészekkel kapcsolatban, vagy nem tudja hogyan működik a rendelés, vegye fel velünk bátran a kapcsolatot és mi mindenben garantáltan a segítségére leszünk.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs