2013. július 21.
Biztonsági fólia az üvegfelületek védelme érdekében!

Otthonunk védelme szempontjából a mechanikai védelemre is gondolni kell, hiszen az legalább annyira fontos, mint az elektrotechnikai biztonsági eszközök felszerelése. A leggyengébb pont minden épületen az ablak, hiszen logikus, hogy az üvegfelületen lehet legegyszerűbben bejutni. Pontosan ezért kell figyelmet fordítani az ablakok mechanikai védelmére, amit a biztonsági fólia tesz lehetővé!

[wp_ad_camp_1]

A biztonsági fólia hatékonyan tudja növelni az üvegfelületek biztonságát, hiszen fokozza annak szilárdságát, valamint még a fénytől is véd, emellett hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal is rendelkezik. Betörés esetén a biztonsági fólia egyben tartja az egész felületet, tehát képes megakadályozni a bejutást, összezavarja a betörőket és még az esetleges sérülésektől is véd, ha csupán baleset miatt törne be az ablak.

Azt persze tudni kell, hogy a praktikus biztonsági fólia felhelyezésével kizárólag olyan céget szabad megbízni, mely rendelkezik a szükséges oklevéllel a fólia felhelyezését illetően és olyan terméket kínál, mely rendelkezik MABISZ minősítéssel. Biztonságtechnikai vállalatunk mindezen kitételeknek eleget tesz, így ha biztonsági fólia az, amire szüksége van, akkor egyértelműen nálunk a helye!

Az általunk biztosított színvonalas és sokoldalú választékban a biztonsági fóliák több típusa is megtalálható, így választhat például a teljesen átlátszó, észrevehetetlen vagy a már színezett, esetleg tükörhatást biztosító fóliák sokasága között.

A biztonsági fólia által a betörésre szánt idő jelentősen megnövekedik, hiszen nagyban megnehezíti a gaz betörők dolgát, így azok nagy valószínűséggel inkább tovább is állnak, könnyebb préda után kutatva. Ha tehát a tökéletes védelem a cél, ha Ön előrelátóan a mechanikai védelemre is gondolt, akkor forduljon hozzánk bizalommal és növelje otthona védelmét a nagyszerű biztonsági fóliákkal kedvező feltételek mellett!

Elektronika Vonala Vagyonvédelem – +36306247425


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs