2018. augusztus 01.
Bank Tech páncélszekrények kedvező áron megvásárolhatóak

Ön is rettegett már attól, hogy egy óvatlan pillanatban illegális kezekben köthetnek ki a legértékesebb tárgyai vagy értékpapírjai? Akkor itt az ideje ennek véget vetni, mi megmutatjuk a megoldást.

[wp_ad_camp_1]

Bank Tech páncélszekrények kedvező áron elérhetőek a honlapunkra látogatva. A teljes kínálatunk megtekinthető a www.banktechsafe.hu weboldalára látogatva. A kínálatunkban csakis kizárólag magas minőségű berendezéseket talál. Manapság sajnos, senkiben sem bízhatunk, pont ezért ajánlott az otthonunkban és a vállaltban is alkalmazni egy páncélszekrényt. A kínálatunkban megtalálja a Wertheim és a Trezortech modelleket, melyek mind magas minősítéssel rendelkeznek. A magyar MABISZ minősítés mellett, még számtalan nemzetközivel minősítéssel is rendelkeznek. Amennyiben kisebb értéktárgyak biztonságba helyezésére keresünk megoldást, akkor az AM10 és 20-as modell garantáltan jó választásnak bizonyul. Ennek a modellnek a nagysága pont akkora, hogy elfér benne 12 darab A4-es papírtartó. Ezek a modellek az E kategóriába sorolhatóak, amely annyit tesz, hogy akár 8 millió Ft-re is biztosíthatóak.

Ám abban az esetben, ha a kiválasztott páncélszekrényt riasztóberendezéssel is ellátjuk, akkor ezt az összeget akár meg is duplázhatjuk, azaz 16 millió forintra. Amennyiben megtaláltuk az igényeinknek a legmegfelelőbb páncélszekrényt, akkor a magas szakértelemmel rendelkező munkatársaink kiszállítást követően szakszerünk rögzítik azt és üzembe helyezik. A páncélszekrények választhatóak digitális, kulcsos és számkombinációs zárszerkezettel is egyaránt. Bármilyen kérdéssel kapcsolatban keressen fel bennünket a +36 1 204 66 42-es telefonszámon, vagy írjon nekünk a safe@banktech.hu e-mail címre.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs