2018. augusztus 05.
Bajnainora.hu – pszichológus, sportszakpszichológus

Bajnai Nóra 2013-ban szerezte meg pszichológusi diplomáját az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen, és azóta folyamatosan vállal nevelési tanácsadást, kapcsolati tanácsadást és egyebeket, amivel segít az embereknek megoldani a problémáikat. A terápiás ülések heti rendszerességgel zajlanak, előre megbeszélt időpontokban.

A bajnainora.hu weboldalon többet tudhat meg Bajnai Nóra Katalin pszichológus és sportszakpszichológusról, és megtekintheti a szolgáltatások listáját is. Ha ön is úgy érzi, hogy segítségre van szüksége, akkor forduljon Bajnai Nórához és ő kedvező áron segít majd a problémák leküzdésében. Bajnai Nóra vállal nevelési tanácsadást, sportpszichológiai tanácsadást, és pályaválasztási tanácsadást is. Az ülésekre nem kell majd magával vinnie semmit, de ha van olyan dolog, amit a terápia miatt szeretne magával vinnie, akkor ezt természetesen megteheti. Minden tanácsadás 50 percig tart, az első három alkalom főleg ismerkedéssel telik, a három ülés után pedig megállapodnak a következő ülések fókuszáról.

Ha még ennél is többet szeretne megtudni a tanácsadásról és a különböző szolgáltatásokról, mindenképpen látogassa fel a bajnainora.hu weboldalt, és itt megtalálhatja az árakat is. Bajnai Nóra szívesen segít a konfliktuskezelésben és a stresszkezelésben is, tehát ha ezekkel küzd, akkor is bátran fordulhat hozzá. Amennyiben kérdéseket tenne fel a tanácsadásokkal vagy az árakkal kapcsolatban, akkor nyugodtan elküldheti kérdéseit az info@bajnainora.hu e-mail címre írva, vagy tárcsázhatja akár telefonszámunkat is, a +36 30 299 1144-et és itt minden kérdésére azonnali választ kap majd. Weboldalunkon akár üzenetet is küldhet a Kapcsolat menüpont alatti kérdőív kitöltésével, csak adja meg nekünk nevét, e-mail címét, telefonszámát és üzenetét.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs