2017. április 22.
Az álom munkahely

Minden ember szeretne olyan munkahelyet, ahol milliókat keres, úgyhogy folyamatosan utazgat a világ különböző részein. A legfontosabb, hogy megtalálja azt a munkahelyet, amely boldoggá és elégedetté teszi önt.

Nem régibben felfedeztek egy olyan céget, amely csábító ajánlattal keres munkatársat, és garantált, hogy ezt a munkahelyet álom munkának lehet nevezni. A cég neve 3RD Home, 10.000 dollárt, vagyis közel 3 millió forintot fizetne minden hónapban, annak a bátor jelentkezőnek, amely vállalja, hogy hónapokon keresztül utazgat, úgy hogy különböző típusú lakhelyeket próbál ki. A munkafeladat mindössze három hónapra szól, azonban garantált, hogy a feladatkört elvállaló személy teljesen ingyen a világ luxus lakhelyein élhet. A cég engedélyezi, hogy a munkatárs társaságot vigyen magával az utazás során, természetesen a plusz személyek útiköltségéről a cég már nem gondoskodik.

A 3RD Home nevezetű cég olyan feltételeket kötött ki, hogy a jelentkező rendelkezzen érvényes útlevéllel. Kizárólag olyan személyt alkalmaznak a cégnél, amelyik megfelelően ért a közösségi médiához, kiváló íráskészséggel rendelkezik, és természetesen mindennél fontosabb, hogy az illető betöltse a 18. életévét. A cég várja a bátor jelentkezőket, és biztosítja őket a felől, hogy nem bánják meg, ha elvállalják a munkát. Ezt a munkahelyet kirándulásnak is lehet tekinteni, hiszen világot járhat, megismerheti a különböző népek kultúráját, úgyhogy hatalmas fizetséget kap érte. Ha szeretne bővebb információt kapni a munkával kapcsolatban, akkor bizalommal vegye fel a kapcsolatot a cég munkatársaival, mivel ők örömmel segítenek önnek. Ne feledje, hogy pár lépésnyire van az álmai munkahelye, mely biztosítsa az anyagi megélhetést, szórakozást.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs