2016. január 23.
AudioQuest kábelek

Mindannyian tudjuk, hogy a házimozi vagy a sztereó rendszer kimenő hang- és képminősége csak abban az esetben lehet tökéletes, ha a rendelkezésre álló kábel megfelelő minőséget képvisel. Ha ez a feltétel nem valósul meg, akkor a gyenge vagy silány minőségű kábel miatt a a rendszer hang- és képminősége jelentősen romlik. Annak érdekében, hogy ezt a problémát elkerüljük, válasszunk a magas minőségi elvárásoknak is megfelelő AudioQuest kábeleket.

A magas minőségi elvárásoknak is megfelelő AudioQuest sikerét elsősorban az biztosítja, hogy a gyártás során csakis tökéletes tisztaságú vezetőanyagokat és hibátlan szigetelést alkalmaznak. Ilyen módon kizárható minden zavaró hatás, ami a jelátvitelben következhetne be. Az AudioQuest kínálatában megtalálhatók a legkülönfélébb megoldások; legyen szó azokról a kábelekről, amelyek esetében csupán alacsony technikai elvárásról van szó vagy legyen szó azokról, amelyek a legmagasabb technikai feltételeket kell teljesítsék, az AudioQuest mindenre tökéletes megoldást kínál.

A csatlakozók és a technikai paraméterek sokszínűségének köszönhetően gyakorlatilag mindenféle eszköz esetén megoldást nyújtanak. Az AudioQuest termékek minőségét elsősorban az szavatolja, hogy minden egyes termék esetében személyre szabott tervezés történik; egy tápkábel vagy egy OFC kábel esetében természetesen más vezetőanyagra és más szigetelésre van szükség. Minden esetben az igényeknek megfelelő technikai fejlesztés járulhat hozzá a tökéletes hang- és képminőséghez. Az AudioQuest rengeteg szakmai elismerést és díjat söpörhetett be, amit elsősorban a különleges technológia fejlettségének köszönhet. Nem szabad elfelejteni, hogy a kiváló kép- és hangminőség csakis minőségi kábelek segítségével érhető el.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs