2014. július 06.
Amikor kizárjuk magunkat az autóból…

Ha mástól halljuk, csak legyintünk, de amikor mi állunk az autó mellett tehetetlenül, annál nem sok kellemetlenebb pillanat létezik az életben. Másra se tudunk gondolni, minthogy bárcsak létezne valami eszköz vagy egyszerű módszer, amivel az autónyitás helyben megoldható lenne. A jó hír, hogy létezik és egyetlen telefonhívással igénybe is vehető!

 

Az autónyitás egészen hétköznapi feladat, legalábbis az erre szakosodott szakemberek számára. Azonban akinek nincs tapasztalata ilyen téren, az esetek többségében hiába próbálkozik trükkökkel, vagy eleve kudarcra van ítélve a kísérlet vagy nincs idő megvárni, hogy a dologból órák alatt esetleg valami jó is kisüljön, főleg, amikor szakad a hó, ömlik az eső, szélvihar tombol vagy éppen perzsel a nap. Ebből a bosszantó helyzetből az autónyitás terén sok éves tapasztalattal rendelkező mesterek villámgyorsan képesek megtalálni a kiutat.

Akár bezártuk a kulcsot, akár a távirányítóban merült le az elem, a segítség a főváros területén és Pest megyében már fél órán belül megérkezhet. A profi szakemberek olyan szerszámokkal és eszközökkel rendelkeznek, melyekkel bármilyen típusú autó ajtaja könnyedén nyitható. A hatékonyság mellett fontos megnyugtatni az autójuk épsége miatt aggódó tulajdonosokat afelől is, hogy az autónyitás természetesen károkozás nélkül történik és erre a garanciát éppen a szakértelem adja. Nincs szétvert zár és összeroncsolt ajtó, a képzett szerelők nagy hozzáértéssel hárítják el a hibát, ezért az alkatrészek cseréje sem válik szükségessé a művelet után. Ahhoz, hogy az autónyitás szakembereinek szolgáltatását igénybe vehessük, nincs szükség másra, mint egy telefonra és a vezetésnél egyébként is nálunk lévő, a jogosultságot igazoló dokumentumok valamelyikére.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs