2016. október 03.
Akciós fonal webáruház

Fonal webáruházunkban széles választékú fonal kínálat vár minden kedves vásárlót, ahol mindenki kedvére válogathat a babafonalak, a téli fonalak, a nyári fonalak, színátmenetes fonalak, amigurumi fonalak, valamint a kötőtűk között, amelyek most ráadásul rendkívül kedvezményes áron kaphatóak. Ezekből a fonalakból horgolt sapkát, horgolt ruhákat, táskákat és karkötőket is lehet készíteni.

Akciós fonal webáruházunk mindig nyitva áll az akciosfonal.hu weboldalon. A kézzel festett gyapjú fonal szürke árnyalatokkal rendelkezik, 100% gyapjúból készült és 50 gramm a súlya. A fonal közepes vastagságú, 4-es tűméret ajánlott hozzá, és a fonal maga száz méter hosszú, ráadásul most 20%-os kedvezménnyel kapható webáruházunkban. A Favorite világosszürke fonal is akciós áron kapható, a fonal 100% akrilból készült, súlya száz gramm, és szintén közepes vastagságú. A fonalhoz az 5-ös méretű tűt ajánljuk. A fonal világosszürke színű és 210 méter hosszú. A Diva piros színű fonal 360 méter hosszú, 100% akrilból készült, 2-es vastagságú, vagyis a fonal igen finom.

A Fettuccia világoszöld fonal 150 méter hosszú, súlya 50 gramm, 3-as tűméret ajánlott hozzá, hiszen finom anyagja van. A fonal 100%-os akrilból készült. A Baby Merino Deluxe narancs színű fonal merinó gyapjúból és akrilból készült, 150 méter hosszú, 50 gramm súlyú, és vastagsága 2-es, vagyis nagyon finom. Amennyiben többet szeretne megtudni ezekről a fonalakról, mindenképp megéri felkeresni weboldalunkat az akciosfonal.hu-t, hiszen itt talál bővebb leírást, valamint megtalálhatja a teljes kínálatot is. További kérdések esetén bátran vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a 30 725 1550 telefonszámot tárcsázva, vagy küldhet e-mailt a vevoszolgalat@akciosfonal.hu címre is.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs