2014. november 22.
Ajándékötletek a közelgő karácsonyra

A kislányoknál a babák hódítanak. Bármilyen babaruha, összeállítható kastély, ház, vagy bőröndbe pakolható kiegészítő szóba jöhet. Előnyt élveznek még a kézműves kellékek is, mint az ékszerkészítő szett, a gipszkiöntők, vagy a színezők. A műanyag teáskészlet, a babakonyha is jó választás. A kisfiúk bolondulnak az autókért, ezért bármilyen távirányíthatós gép, vagy autópálya jöhet. Adott a négy fő irányvonal, tehát a rendőr, mentős, tűzoltó, és katona felszerelés. Természetesen bármilyen készségfejlesztő meglepetés is jó választás lehet.

A már nagyobbacska lányok esetében nehezebb a helyzet. Egy tizenkét éves lány már nem fog örülni a babának, viszont örülnek minden olyan dolognak, mely segítségével kicsit idősebbnek tűnhetnek. A gyermekek számára készített smink termékekkel, lemosható hajfestékekkel, körömlakokkal, csillámporokkal sikert fogsz aratni. A bizsukkal, és divatos kiegészítőkkel persze szintén sikered lehet. A fiatal férfiak, akik még keresik a stílusukat, szívesen kísérletezgetnek ruhákkal, kiegészítőkkel, és parfümökkel. Ha a fiú sportol, akkor ehhez kapcsolódó kellékeket is vehetsz. Az elektronikai kütyükkel pedig Te leszel a befutó.

Az idősebb nőkben munkálkodik a otthonteremtő ösztön, így a lakberendezés területén érdemes gondolkoznod. Nem csak konkrét kiegészítőkre korlátozódnak a lehetőségek, hiszen akár gépek formájában is választatsz ajándékot, amiket fel is tudnak használni akár a konyhában. A kávéfőző, aprítógép nyerő lehet. A különböző utalványok masszázsra, vagy kozmetikai kezelésekre, illetve a bérletek szintén jó választást adhatnak. A férfiak számára nehezebb vásárolni. Egy drága horgászbot helyett választhatsz a  témába illő magazin előfizetést, minőségi tokot, de a kifinomult kiegészítők is nyerőek lehetnek.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs