2015. március 03.
A Zamárdi Kalandparkban legyőzheti régi félelmeit

A tavaszi hónapok beköszöntével egyre gyakrabban vágyódunk ki a szabadba. Azok számára, akik szeretnék próbára tenni magukat, és kedvelik az adrenalin löket semmihez sem fogható érzését, a Zamárdi Kalandpark kitűnő választásnak bizonyul. A harmincötezer négyzetméteres ligetben számos lehetőség akad a szabadidő aktív és izgalmas eltöltésére. Az ősfák között többféle kötélpálya várja a vendégeket, és közel másfél kilométernyi csúszópálya is szolgálja a tökéletes kikapcsolódást.

A Kalandpark nem csak a felnőtteket várja, hiszen a család gyermek tagjai is megtalálják számításukat a komplexumon belül. Kifejezetten számukra kerültek kialakításra a gyermekpályák, melyek közül négy is rendelkezésre áll. A 130 és 160 centiméter közöttiek részére négy juniorpálya található meg a parkban, míg a felnőttek hét nagypályán igyekezhetnek leküzdeni a magasságtól való félelmüket.

A park „Kisbalaton” névre hallgató mesterséges tava nem csak esztétikai célokat szolgál, hanem felette ível át négy csúszópálya, továbbá vízidodzsemeket is lehet használni, melyek vízigéppisztolyokkal kínálnak felhőtlen kikapcsolódást kicsik és nagyok számára is.

A kalandokkal teli nap után kemencében sült pizzát falhatnak a vendégek egy tökéletes nap zárásaként. Ha a közelben szeretne megszállni, akkor nézzen körül itt: http://szallaskeres.hu/zamárdi-apartman – hiszen többféle árkategóriában találhat szálláshelyeket. A Zamárdi Kalandpark idén is felejthetetlen élményekkel várja az adrenalin és az aktív kikapcsolódás szerelmeseit, nem nélkülözve a természet közelségének páratlan látványát sem.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs