2018. július 23.
A virtuális valóság játszva élvezhető

Ha ki szeretne lépni saját világából és a virtuális valóság az, amihez inkább vonzódik, akkor válasszon egyet VR játékaink közül, vagy játssza végig mindet. Játékkatalógusunkban több száz érdekes és izgalmas játékot talál majd.

[wp_ad_camp_1]

Virtuális valóság felfedezhető a VR játékok segítségével, tehát nézzen be hozzánk a badchickenvr.hu weboldalra, hiszen itt több száz VR játék közül válogathat majd amelyekre akár azonnal foglalhat időpontot méghozzá olcsón. Nálunk találhat egyéni és csoportos játékokat is kezdőknek és profi gémereknek is, és elhozhatja akár kollégáit, barátait vagy az egész családot, hiszen mindenkinek tartogatunk jobbnál jobb játékokat. A VR technológia folyamatosan fejlődik, és a fejlesztők napról napra próbálnak újabb technikákkal és újabb játékokkal előállni. Ha játék közben csak ülni szeretne, akkor természetesen nálunk ilyen játékokat is találhat, de ha aktívan szeretne játszani, és épen olyan kedve van, hogy mindent szétlőne, akkor ehhez is talál majd játékot.

Virtuális valóság – Superhot VR játék

A Superhot VR játék során vissza kell verni az ügynökök támadását, és ha megáll, akkor az idő is önnel áll meg, ha pedig mozog, akkor az idő is azzal arányosan telik. A játékban 34 pálya van ami tele van poénos és szórakoztató fordulatokkal, de a játékot akár Endless módban is játszhatja majd. A Superhot egy különös akciójáték, de aki kedveli a feladványokat az nem fog csalódni benne. Ha bármi kérdés merülne fel a Superhot játékkal, az árakkal vagy más VR játékunkkal kapcsolatban, akkor arra is van lehetősége, hogy feltegye nekünk kérdéseit, csak vegye fel velünk a kapcsolatot az info@badchickenvr.hu e-mail címre írva, és itt minden kérdésére választ adunk majd. Amennyiben bővebb leírást olvasna a játékokról erre is van lehetősége, csak keresse fel weboldalunkat a badchickenvr.hu-t.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs