2013. április 15.
A tökéletes kikapcsolódás, avagy a Thermal Hotel***Superior!

Nagyszerű szállodánk, a Thermal Hotel***Superior Mosonmagyaróváron, a „Szigetköz fővárosában” található. A város vadregényes tájai igazán remek lehetőséget kínálnak a kirándulók számára, hotelünk pedig a legjobb választás, ami a szállásokat illeti, tehát minden adott egyetlen helyen ami csak kell egy jó kis hétvégéhez.

A Thermal Hotel***Superior medencéi olyan termál vizet biztosítanak, melyek a gyógyulni vágyók számára igazán kiválóak, ugyanis a víz Európa öt legjobb hatású gyógyvize közé tartozik. A termálfürdő pompás kikapcsolódást nyújt az év minden egyes szakában a pihenni vágyók számára. A háromcsillagos Thermal Hotel Mosonmagyaróvár***Superior 44 minden szükséges eszközzel felszerelt kényelmes kétágyas szobával, 2 összenyitható családi szobával, illetve 1 remek apartmannal várja kedves vendégeit. Nálunk adott a családias hangulat és vendégszeretet csupán per percre a belvárostól.

Elismert gyógyszállodánk felettébb nagy hangsúlyt fektet az egészség megőrzésére. Saját orvosi rendelővel rendelkezünk és egy különleges gyógyrészleggel, ahol a szakképzett orvosok és ápolók mindent megtesznek a vendégek gyógyulásának érdekében. A wellness részleg pedig nagyszerű lehetőséget kínál azok számára akik csak kényeztetni szeretnék magukat. A teljes felüdülés érdekében adott a csodálatos tisztító hatással bíró finn- és infraszauna, pezsgőfürdő, jade köves masszázságy, sóbarlang, kozmetika, pedikűr, manikűr és fodrászat is. Természetesen a Thermál Étterem a gasztronómia terén is kalandozásra viszi vendégeinket a hazai ízek világában.

A Thermal Hotel***Superior különféle kedvezményes csomagokkal várja vendégeit, így mindenki kitudja választani a számára leginkább tetsző, megfelelő ajánlatot, melyet szívesen igénybe venne. Szánjon Önmagára pár napot és élvezze a kikapcsolódás minden egyes percét elismert wellness- és gyógyszállodánkban Mosonmagyaróváron!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs