2018. december 05.
A tiszteletet parancsoló Seat Tarraco

A Seat márkától már megszokhattuk, hogy hosszas évtizedeken keresztül, olyan hagyományokhoz tartsa magát, miszerint mindig egy spanyol vásárosról nevezik el a legújabb modelljeiket.

[wp_ad_camp_1]

Keressen bennünket a weboldalunkon, ahol minden további bővebb információt megtudhat. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor tartson velünk és tudjon meg többet. Az egyik legújabb modell a Tarraco sem lett kivétel a névadásból, ám egy valamiben mégis kilóg a sorból ez pedig nem más, mint a mérete. Amennyiben a névadást nézzük, akkor az nem egyezik az autó méreteivel, ugyanis Tarraco egy igen kis városnak nevezhető, az autó méretei pedig nem erről árulkodnak. Ez a kis település mintegy 130 000 fős tengerparti városka, amely kb. 100 km-re található Barcelonától. Erről a városkáról érdemes elmondani, hogy a mindennapi életükben nagy szerepet tölt be a borexport. Viszont a városka vélhetően nem erről a tevékenységéről lett híres, hanem sokkal inkább a Seat névadása játszott szerepet benne.

Azok, akik aktívan részt vesznek az autódivat mindennapjaiban, azok számára nem volt meglepő ennek a testesebb modellnek a megjelenése, ugyanis ezt a hírt más régóta rebesgették. Amely most be is igazolódott. A Volkswagen-csapathoz tartozó Spanyol márka az utóbbi években kicsit háttérbe szorult. A Seat Tarraco modellt Németországban fogják gyártani, és vélhetően az év vége felé kezdik el a munkálatokat. Ez a modell egyes esetekben akár hét személy szállítására is alkalmas lehet. A hossza eléri a 4,73métert is, amely azt jelenti, hogy pontosan 4 centiméterrel lesz hosszabb a Skoda Kadiaq-nál. A nagy mértének köszönhetően nagyon tágas utastérre számíthatunk. Az alapvető modell öt üléses, de ez igény szerint bővíthető. Ennél a modellnél 150 lóerős teljesítményre számíthatunk.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs