2018. március 17.
A Reinkarnáció bizonyítékai, élet az élet után

Hogy honnan jöttünk és kik vagyunk, olyan kérdések, melyek mindig is foglalkoztatták az emberiséget. De szerencsére lehullani látszik a lepel az olyan titkokról, mint például, hogy van –e élet a halál után. Neves orvosok több száz páciensen végeztek regresszív hipnózist, és tanulmányaikat könyvekben írták le.

[wp_ad_camp_1]

Minden jel és bizonyíték arra mutat, hogy életünk nem ér véget a halál pillanatában. Küldetéssel érkezünk ide a Földre, inkarnálódunk már hosszú évezredek óta. Reinkarnálódásunk folyamata hosszú időkre nyúlik vissza. Azonban, mint minden tanulási folyamat, ennek is vége lesz egyszer. Küldetésünk, hogy bejárjuk a fejlődés és megtapasztalás minden lépcsőfokát, nem felejtve el, hogy honnan származunk. Ma már számos olyan kérdésre megvan a válasz, amitől sikerre vihetjük a küldetésünket. Örök és hallhatatlan utazók vagyunk ebben a hatalmas Univerzumban.

Hazatérve megpihenünk Forrásenergiánk egyesülését követően, hogy aztán újra útra kelljünk egy újabb küldetésre. Minden okkal történik az életünkben, még ha ezt most nem értjük. Megvan a képességünk és intelligenciánk megérteni a köztes lét értelmét. Alázattal és hittel kell fordulnunk küldetésünk megértéséhez és elfogadásához. Cselekedeteinkben tükröződnie kell a megértésnek és a szeretetnek. Istenek és tudatos teremtők vagyunk egy olyan világban, amit csak akkor érthetünk meg, ha igazán magunkba tekintünk. Lelkünk mélyén ott van a megvilágosodás minden szikrája, és ha kitárjuk az elménket és a szívünket, minden küldetést örömmel és buzgósággal fogunk teljesíteni.

Forrás: http://www.vonzastorveny.hu/reinkarnacio/


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs