2018. április 09.
A prosztatarák rendszeres szűrése fontos

A férfiaknál kialakuló daganatos megbetegedések közül a prosztatarák a második leggyakoribb, éppen ezért nagyon fontos a rendszeres szűrés. A szűrés azért is elengedhetetlen, mert a prosztatarák nem jelentkezik előjelekkel és tünetekkel, ezért nincs honnan felismerni a betegséget a rendszeres vizsgálatok nélkül. Azok hajlamosabbak inkább a prosztatarákra, akik idősebbek, vagy a családjukban volt előzőleg prosztatarákos megbetegedés.

[wp_ad_camp_1]

A prosztatarák ellen könnyen felveheti a harcot a Belvárosi Orvosi Centrumban, és ha többet tudna meg a prosztatarákról és klinikánkról, akkor kattintson bátran a belvarosiorvosicentrum.hu weboldalra. Orvosi centrumunkban kedvező árú kezelésekben részesülhet, ráadásul pácienseink számára ingyenes parkolóhelyet fogunk tudni biztosítani 1 teljes órán keresztül. Sajnos a prosztatagyulladás és hasonló tüneteket produkál mint a prosztatarák, ezért ha bármi változást észlel érdemes minél hamarabb urológushoz fordulni, hogy még az elején véget tudjanak vetni a problémának, legyen szó prosztatagyulladásról vagy éppen prosztatarákról.

Ha a továbbiakban is bővebben olvasna a prosztatarákról, annak tüneteiről, kezeléséről és a szükséges vizsgálatokról, nem árthat felkeresni weboldalunkat a belvarosiorvosicentrum.hu-t, hiszen itt mindent megtudhat majd amire csak kíváncsi, és kezelőorvosaink fényképeit is megtekintheti így közelebbről megismerkedhet velük. Amennyiben kérdései lennének a betegségről, a kezelésről vagy árainkról, akkor vegye fel bátran a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal az info@boc.hu e-mail címen, vagy tárcsázhatja akár telefonszámunkat is, a +36 30 870 74 27-et és minden kérdésre megválaszolásra kerül majd. Weboldalunkon online időpontkérésre is lehetősége lesz majd.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs