2017. április 17.
A műszaki vizsga elengedhetetlen, ha használt autót vásárolunk

Rengeteg ember van, aki nem engedheti meg magának, hogy új autót vásároljon. Ilyenkor rendszerint másodkézből szerzik be a járművüket, amely sajnos sokszor csalódással jár. Hogy ezt elkerülje, tegyen meg minden óvintézkedést, amit csak lehet!

A műszaki vizsga elvégeztetése ilyenkor nagyon javasolt, hiszen nem lehet tudni, hogy a másodkézből megszerzett autó előző tulajdonosa mekkora energiát fektetett a jármű megfelelő karbantartásába. Gyakori eset, hogy kiderül, hogy a gyanúsan olcsó autó miért is olyan olcsó. Nem arról van szó, hogy egyből bizalmatlankodni kell, csupán arról, hogy sok esetben tanácsos elhamarkodni a döntést, jobb elővigyázatosnak lenni. Szóval, mielőtt bármilyen hivatalos dokumentumot is aláírnánk, első körben ki kell vizsgáltatni az autó minden zegzugát, és megbizonyosodni arról, hogy nem kell különösebb károsodásoktól tartani a közeljövőben. Sokkal jobb most kiadni egy kis pénzt, elővigyázatosságból, mint a beíratás után rájönni, hogy nem kötöttünk jó üzletet.

Sok hely van, ahol elvégzik ezeket az intézkedéseket. Ha Ön Magyarország területén él, nem kell attól tartania, hogy nem kap ilyen jellegű szolgáltatást, hiszen ezek már a legkisebb városokban is fellelhetők. A siófoki Autó-Doktor Horváth Kft. cég pont az ilyen problémák orvoslására szakosodott. Az itt dolgozók azonban nemcsak a műszaki vizsgát, hanem a szereléseket is elvégzik Önnek, mégpedig jutányos áron. Ha felkeltette az érdeklődését, akkor látogasson el a www.auto-doktor.hu weboldalra és nézzen körül a széleskörű kínálatban, vagy látogasson el a Papföldi utca 1-es szám alá. Bátran felveheti a kapcsolatot az itt dolgozókkal is, ha arra lenne igénye. Ehhez nem kell mást tennie, csak írjon a szerviz@auto-doktor.hu e-mail címre, vagy tárcsázza a +36 84519-219-es telefonszámot.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs