2018. október 16.
A legolcsóbb nyaralóhelyek

Manapság szinte minden nyaralóhely méregdrága, és nemcsak a hotelekben, de már az éttermekben is csillagászati összegeket kell fizetni azért, hogy a nyaralás valóban teljes legyen. A továbbiakban megismerheti a legnépszerűbb, de mégis a legolcsóbb helyeket a világon, ahol kedvező áron nyaralhat majd családjával. Ezek az országok rendkívül kedvező szobaárakat biztosítanak, valamint könnyű őket megközelíteni.

[wp_ad_camp_1]

Zanzibar nemcsak gyönyörű hely, de sokkal olcsóbb is, mint azt gondolnánk. A szárazföldi Tanzániából Zanzibárra érkező komp is csak 10.000 ft-ba kerül. A repülőjegy általában 27.000 ft körül mozog ráadásul éjszakánként akár 10.000 ft-ért is találhat már szállást. A helyi éttermek is olcsóak: általában finom ételt lehet kevesebb, mint 3.000 ft-ért is kapni, aminek a kétszeresét fizeti ki egy nagyobb szállodában, de ha a szállodákat választja akkor is nagyon jól jár. Phuket a gyönyörű strandokról és olcsó szállodákról ismert, éjszakánként körülbelül 13.000 ft-ért találhat itt szállást. Egy jó vacsora kevesebb, mint 3.000 ft-ba kerül, ráadásul a tengerpartokat teljesen ingyenesen lehet látogatni!

Moab a természet szerelmeseinek lesz tökéletes nyaralóhely: sziklamászás, rafting, kajakozás, és siklóernyőzés is elérhető itt. Egy kétágyas kabint 22.000 ft-ért bérelhet ki egy éjszakára. Moabon több olcsó éttermet, különösen mexikói éttermeket találhat majd, ahol szinten nem kerül többe az étkezés 3.000 ft-nál. Oxaca otthont ad számos művészeti galériának, butiknak és kávézónak, ráadásul itt minden sokkal kedvezőbb árú mint máshol. Az élelmiszerboltokban 1.500 ft alatt vásárolhat majd ételeket, és számos butikhotel is várja a turistákat 23.000 forintos szobaárakkal. A felsoroltak mellett az indonéziai Komodo-szigetek is olcsó szállást biztosít a nyaralók számára.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs