2016. január 25.
A legjobb plasztikai sebész

Arcplasztikára, ráncfelvarrásra, zsírleszívásra, esetleg mellplasztikára lenne szüksége? A legjobb kezekben dr. László Zsolt plasztikai sebésznél lesz, aki Magyarország egyik legelismertebb és legmegbízhatóbb sebésze. Munkáját tapasztalt csoport segíti nap, mint nap.

Dr. László Zsolt (plasztikai sebészet), diplomáját 1992-ben szerezte a SOTE Általános Orvosi karán, 2005-től pedig a Szent János Kórház Sebészeti Osztályán praktizál mint részmunkaidős főorvos. Közel 20 évnyi tapasztalattal a háta mögött, dr. László Zsolt az egyik leghíresebb magyar plasztikai sebész, viszont ő nemcsak a hazai plasztikai sebészetet követi figyelemmel, hanem a külföldi sebészet fejlődését is. Tagja a Nemzetközi Plasztikai, Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaságnak (International Confederation of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery, IPRAS). Plasztikai műtétei a Széptest Plasztikai Sebészetnél úgy zajlanak, hogy az ingyenes konzultáció során a páciens barátságos környezetben elmondhatja mi az, ami változtatást igényel a testén.

Aztán egy vizsgálat után együtt megkeresik, melyik a legmegfelelőbb beavatkozás a páciens számára, amit egy látványterv segítségével dr. László Zsolt be is mutat önnek. A műtétet követően, 2 napot ajánlott még a sebészeten tölteni, aztán pedig 3-4 nap után megtörténik az első kontroll. Amennyiben plasztikai műtétre van szüksége, ne habozzon, forduljon azonnal dr. László Zsolthoz, és kérjen időpontot a +36 30 829 60 59 telefonszámon, vagy látogasson el az 1037 Budapest, Montevideo utca 16/B, 2. emeletére. További információkért keresse fel a http://szeptest.com weboldalt, vagy kérdésével küldjön e-mail az info@szeptest.com e-mail címre, és mi szívesen válaszolunk bármire a klinikával kapcsolatban.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs