2013. december 13.
A legjobb munkahelyek az egész világon

Csokoládé szakértő: A szerencsés Chloé Doutre-Roussel luxusáruházban dolgozik, Ő csokoládé osztály vezetője. Csoki gyárban dolgozott, mint csokoládé beszerző, most csoki szemináriumokat tart és tanfolyamokat vezet. Persze rögös út vezetett idáig, ugyanis 14 éves kora óta erre készült.

[wp_ad_camp_1]

Nyaralás tesztelő: Már négy éve, hogy először meghirdették Ausztráliában az állást. A nyertes a Hamilton sziget gondnoka lett. A dolga annyi volt csupán, hogy barátnőjével fél éven keresztül nyaralt. Az állást egy 34 éves szerencsés brit férfi kapta meg, persze fanatikusok is pályáztak az állásra, egy olyan férfi is, aki figyelemfelkeltés céljából képes volt leugrani egy floridai hídról.

Nászút tesztelő: Denise Duffield-Thomast azért fizeti egy utazási iroda, hogy kedvesével hat hónap alatt bejárjon tizenkét nászút célpontot. A hölgynek számos sok más állása is volt eddig, de garantáltan ez volt közöttük a legélvezetesebb. Esküvőt tartottak Angliában és Ausztráliában is, innen jött az ötlet, mellyel megnyerte az álommunkát is, avagy mind a tizenkét tesztelendő helyen megerősítik fogadalmukat.

Mókaügyi igazgató: Nem vicc, van ilyen állás is! Most egy hat éves gyerek tölti be. A Yorki Nemzeti Vasútmúzeum igazgatót keresett. A kisfiú egy kézzel írt motivációs levelet küldött el, melyben a mozdonyok területén szerzett jártasságát bizonygatta, miszerint: egyszerre két elektromos vasútját is tudja irányítani. Feladata ellenőrizni azt, hogy a gyerekek valóban jól szórakoznak-e a múzeumban vagy sem.

Nemzetközi bevásárló: A poszt betöltőjének dolga, hogy tízezer eurós keretből vásároljon a világ minden táján. A cég, ahol dolgozik, egy nívósabb ár-összehasonlító oldal. A szerencsés hölgy New Yorktól, Párizson, Tokión, Hongkongon keresztül a világ minden pontjára eljut, első osztályon utazik, luxusszállodákban lakik és csak az a dolga, hogy azt csinálja, amit szeret.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs