2015. február 28.
A könyvelés ára meghatározó

A könyvelés elkészítéséhez vállalkozóként nem csupán a munkáját legjobban végezni tudó könyvelőt szeretnénk megtalálni, de olyan szakembert is egyben, aki a könyvelést számunkra kedvező áron tudja elvégezni. Kétségtelen, hogy minden vállalkozó a könyvelés árát meghatározónak tartja.

A könyvelés ár több tényező is befolyásolja, hiszen nem csupán egy-egy könyvelőn múlik, mennyiért végzi el ezt a munkát. A könyvelés árát befolyásoló tényezők a következők lehetnek: a vállalkozás éves árbevétele, bejövő és kimenő számlák darabszáma, hogy hány bankszámlát vezet a vállalkozása és, hogy a bérszámfejtés kapcsolódik-e a könyveléshez. Mindezek mellett kihatással lehet még a könyvelés árára, hogy külkereskedelmet folytat-e a cége, valamint a devizaforgalom meglététől, azaz hogy cégének forgalma csak forintra korlátozódik-e, vagy deviza forgalmuk is van?

A zorigo.hu Könyvelőiroda is a könyvelés árát e szempontok szerint számítja ki. Meg kell jegyeznünk, hogy felelőtlen és könnyelmű lenne bármilyen árat is mondani, amennyiben nem ismert még teljesen minden részlet egy-egy cégről. Semmiképpen sem lehet addig árajánlatot kérni, illetve adni, míg nincsenek tisztázva a részletek is. Egy ilyen bonyolult és komplex feladat azt kívánja meg, hogy egyedi könyvelési árat alakítsanak ki cégre szabottan, melyhez a személyes találkozó és az egyeztetés egyértelműen nélkülözhetetlen. A zorigo.hu Könyvelőiroda jól tudja, hogy milyen meghatározó a könyvelés ára, és éppen ezért nem bocsátkozik előzetes becslésekbe.

Amennyiben szeretne bővebben is tájékozódni a könyvelési ár témában, illetve érdekelné a könyvelés Budapesten, vagy a bérszámfejtés, a cégalapítás és az SZJA bevallás, akkor látogasson el a www.konyveles15ker.hu internetes oldalunkra.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs