2015. február 26.
A kertlexikon hasznosságáról

Minden tudományágnak megvan a maga alapvető bibliográfiája. A matematikától a történelemig születtek olyan könyvek, melyek ma már alapműnek számítanak a szakmát, hivatást gyakorlók körében. Természetesen a növénytermesztéssel kapcsolatosan is meg tudnánk néhány ilyen művet említeni, ám a szakirodalom digitalizálásának korában nem árt, ha online is könnyen elérhetünk olyan könyveket, szótárakat, melyek segítik gyakorlati munkánkat.

A PalkovitsKert kertlexikon pontosan ezt hivatott segíteni, ugyanis sok esetben sokkal gyorsabb gyakorlati megoldásra mutatkozik szükség a mindennapi élet során, mint hogy délutánokon át a könyvtárban böngésszük a kerti problémánkra való optimális megoldást. A kertlexikon lehetővé teszi számunkra, hogy a növénytermesztésről olyan információkhoz juthassunk, melyek által megtaláljuk majd a megoldást, illetve megismerkedjünk az alapfogalmakkal. Mindezt természetesen a lehető legkönnyebb és leggyorsabb módon.

Kertépítés ismeretek kezdőknek és haladóknak egyaránt!

A kertlexikon megtekintéséhez látogasson el a PalkovitsKert internetes oldalára a fenti linken, és máris meggyőződhet egyszerű felhasználásáról, melynek köszönhetően könnyedén áttanulmányozhatja az alapvető kertészeti- és öntözéstechnikai fogalmakat. A kertlexikon azoknak ajánlott főként, akik még kezdők a kertészeti témát illetően, ugyanis számos alapfogalom magyarázatának elolvasására van lehetőség. A megnevezések betűrendbe követik egymást, így gyorsabban kikereshetővé válik a keresett fogalom. Ezután csupán egy egérkattintás a szóra, és máris megismerkedhetünk közelebbről is az adott fogalommal. Elsősorban egy definíciót olvashatunk róla, majd az előnyeiről vagy éppen hátrányairól is tájékoztatást kaphatunk.

A digitális világ térhódításának köszönhetően érdemes kihasználni az alkalmat a kertészeti témában is, hogy minél előbb, és minél gyorsabban információhoz juthassunk. A kertlexikon éppen ezt a nagyszerű lehetőséget nyújtja számunkra.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs