2013. november 08.
A hajhullás nemcsak betegség miatt történhet

Az idő előtti hajhullás és a hajhullás úgy egyáltalán már évek óta foglalkoztatja a tudósokat. Haját mindenki magához tartozónak érzi, és a hajhullás akár depressziót is okozhat. Régebben az orvosok találkoztak olyan esetekkel is, amikor a nagyfokú hajhullás olyan lelki bajokhoz vezetett, amelyeket végül gyógyszerrel kellett kezelni. Manapság a hajhullás már talán nem okoz ilyen komoly problémákat, de biztosan mindenki szeretné inkább elkerülni.

Fontos kijelenteni, hogy a hajhullással kapcsolatban van-e mit gyógyítani, mivel a tudósok kiderítették, hogy a hajhullás oka legtöbbször genetikai eredetű. Igaz ugyanakkor az is, hogy extrém esetekben az életstílus milyensége, a stressz vagy a táplálkozás is felelős lehet a hajhullásért. Ezekben az esetekben azonban van segítség a hajhullás ellen. Ha Ön is azok közé az emberek közé tartozik, akik örökölték gyengeszálú hajukat, akkor se aggódjon. Az egyik lehetőség a drasztikusabb, amely a hajpótlást jelenti hajhagymák beültetésének segítségével.

Lehet, hogy első hallásra ez a megoldás egyszerűnek és hatékonynak tűnik, de nem egy olcsó és kíméletes megoldásról van szó. A hajhagymák beültetése többszöri alkalommal történik és az eredményére is hosszabb ideig kell várni. Ha Önnek csak a gyenge hajszálak okoznak problémát, van rá megoldásunk, amivel elkerülheti a hosszadalmas, drága procedúrát.

A megoldást a Mane hajerősítő termékek jelentik. A hatás azonnal érezhető, használata pedig pofonegyszerű. Elég a spray formájú Mane hajerősítőt használnia, amely színezett mikroszemcséinek köszönhetően könnyen megtapad hajszálain, és azonnal erősebbé, dúsabbá varázsolja haját. A termék 11 féle színben elérhető, ezzel biztosítva mindenkinek, hogy megtalálja a számára tökéletes színárnyalatot. Próbálja ki Ön is a Mane hajerősítőt, intsen búcsút vékony hajszálainak és állítsa meg a hajhullást egyszerűen és gyorsan.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs