2014. október 15.
A duguláselhárító azonnal érkezik

A duguláselhárító azonnal segít a bajban, hiszen minden perc számít, amikor ömlik a szennyvíz vagy a wc-t nem lehet használni. A szakemberek 1 órán belül kiérkeznek Budapest összes kerületébe és rögtön beavatkoznak, hogy megelőzzék a további károkat.

A duguláselhárító azonnal rendelkezésünkre áll, így nem kell hosszú órákat tölteni az eldugult lefolyó mellett és kísérletezni a közel sem garantált kimenetelű házi praktikákkal. Ha a baj már megtörtént, nincs idő a hezitálásra, mivel a lefolyóból a lakásba jutó nagy mennyiségű szennyvíz nem csak koszt és felfordulást okozhat, de károsíthatja a burkolatokat, a bútorokat, nem beszélve a fertőzésveszélyről. A duguláselhárító azonnal elérhető a hét minden napján és szakszerű segítséget nyújt.

Mindenekelőtt a víz elzárásával akadályozza meg, hogy a helyzet tovább súlyosbodjon, majd a dugulás felmérése után hozzáfog a hiba elhárításához. Ehhez a legmodernebb eszközöket – gépi spirál, csőkamera, magasnyomású mosó – veszi igénybe, nincs olyan kül- vagy beltéri dugulás, amit ezekkel ne lehetne rövid idő alatt felszámolni. Ha a fürdőben, a konyhában vagy az udvarok dugulás jelét észleljük, mielőbb tárcsázzuk a szakember számát, mert a duguláselhárító azonnal orvosolja a problémát.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs