2014. április 21.
A dugulás bizony bárhol kialakulhat

A legtöbbször a bosszantó dugulás odabent szokott kialakulni, ahol persze a legkönnyebb észre is lehet venni. Amikor viszont szerencsére bent minden rendben van, akkor sem lehetünk teljesen nyugodtak, hiszen az még nem jelenti azt, hogy odakint nincs probléma. Sok esetben ugyanis a csatorna dugulása okozza a gondot a háztartásban.

A csatornarendszer duguláselhárítás V. kerület környékén képzett csapatunk által szerencsére könnyedén kivitelezhető, így ha baj van, ha jelezni kell felénk a gondját. A csatorna dugulása több dologtól is származhat. Annak érdekében, hogy az ilyen jellegű dugulás hatékonyan elkerülhető legyen az első és egyben legfontosabb dolog, hogy még az építésénél megfelelő lejtés legyen kiépítve. Ha erről lekésett, akkor bizony könnyen megvan a dugulás is.

A duguláselhárítás V. kerületben igazán kedvező feltételek mellett adott, de ha szeretné megelőzni a bajt, akkor a hosszabb lefolyó rendszerbe érdemes több tisztító idomot beépíteni. Ha a rendszer több tíz méter, akkor tíz méterenként szükséges lehet egy tisztító nyílás, persze csakis a megfelelő lejtés kiépítése mellett. Ha a kiépítésnél gondos volt, akkor ügyeljen a későbbiekben a csemetefák, cserjék, örökzöldek ültetésére is!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs