2013. március 20.
360 fokos termékfotózás, avagy a tökéletes vizuális élmény

A legtöbb webáruházban természetesen megtalálhatók a termékek hagyományosan lefotózott másai, melyek lehetőséget adnak az online vásárlóknak, hogy megtekinthessék az általunk megvásárolni kívánt terméket. Sok esetben viszont fellép az a probléma, hogy egy statikus fotó kevés, nem látjuk át tökéletesen a kiválasztott árucikket, így elállunk inkább a vásárlási szándékunktól. Az általunk biztosított 360 fokos termékfotózás erre kiváló megoldást nyújt!

[wp_ad_camp_1]

A 360 fokos termékfotózás igazán valósághű képet ad az adott portékáról, tulajdonképpen olyan érzetet ad, mintha a terméket a kezükben tarthatnák, a saját kezünkben forgatnánk azt, ami által sokkal könnyebben határozzuk el magunkat a vásárlás mellett. A termékek ezen módszer által forgathatók, minden szögből megtekinthetőek, sőt minden pontjukon felnagyíthatóak. A 360 fokos termékfotózás által a webáruházak könnyedén áthidalhatják az eddigi hátrányosságokat.

A 360 fokos termékfotózás során az adott tárgyat egy fotós készülékbe helyezzük, amely optimális fényviszonyokat biztosít a remek minőségű képek elkészítése érdekében. Emellett adott egy forgató tálca is, mely segítségével a szoftverünk befotózza a tárgyakat több szögből és így a képsorozatból igazi animációt készít.

A 360 fokos termékfotózás által lehetőség nyílik arra is, hogy a tárgyakat mozgás közben, belülről vagy épp összeszerelés közben is bemutassuk, ami által sokkal impozánsabbak lesznek a termékek a vásárlók szemében, könnyebben döntenek a megrendelés mellett.

Amennyiben szeretné növelni online áruháza forgalmát, fontos, hogy lépést tudjon tartani a felhasználói igényekkel. Éljen a legmodernebb technológiákkal és a legújabb eszközökkel, válassza a 360 fokos termékfotózás adta nagyszerű lehetőségeket és próbálja ki honlapunkon ingyen, hogy miképpen is mutatna az Ön weblapján egy professzionális 3D-s animáció!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs