2018. július 18.
2018-as bikini divat

Az idei év számtalan lehetőséget kínál a strandolni vágyok részére, hogy csinosabbnál-csinosabb bikiniben mutassák meg a tökéletes alakjukat. A választék még gazdagabb és izgalmasabb, mint az előző években.

[wp_ad_camp_1]

Az idei trendek elképesztően csajosnak bizonyulnak. A káprázatos színek, provokatív megoldások, különleges kombinációk kavalkádja várja idén a Hölgyeket. A rafinált pántok már évek óta hódítanak, ám az idén a fodrok is megjelentek melléjük. Melyek még jobban kiemelik a viselőjük nőiességét. Annak ellenére, hogy mindegyik modell rejt magában valami kis izgalmat, az idén is gondoltak a különböző alkatokra. Ugyanúgy megtalálhatók a klasszikus merevítős, nagykosaras modellek, a háromszögfazonok és a csík bikinik egyaránt. Az idei trend szlogenjének kikiálthatjuk, hogy minden megengedett, ám lényeg az egyediség. Továbbra is hódít a brazil és a megkötős fazon, ám az érettebb korosztály számára igen előnyős lehet a magasított megoldásokkal ellátott brif modellek.

Ám azok számára, akik igazán trendik szeretnének lenni, és élvezik, ha minden szempár rájuk szegeződik, akkor az egyrészes fürdőruhákat ajánljuk. nagyon menőnek számítanak majd azok a modellek, melyek akár felsőruházatként is megállnák a helyüket. Hódít a csipke és a szilikon, illetve a necc háló berakás, melyek által meg légiesebbnek, karcsúbbnak tűnhet a viselője. Az igazán bevállalósak számára nagyon kedvezőek lesznek az új értelmet nyert szuper dekoltázzsal ellátott modellek, melyek garantálják a szuper dögös megjelenést. A 2018-as bikini divat nagyon szélsőséges, így garantáltan megtalálj mindenki a tökéletes darabot, melyben igazi strandkirálynőnek érezheti magát. Amennyiben sikerült kiválasztani a tökéletes darabot, akkor a szuper szexi és divatos kiegészítőkről se feledkezzünk meg.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs